Şehit Mustafa Yazgan Ortaokulu

WEB https://sehitmustafayazganortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ÖZGÜRLÜK MAH. 57079 NOLU CAD. MUSTAFA YAZGAN OKULU BLOK NO: 5 İÇ KAPI NO: 2 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
VİZYON : Geçmişini, tarihini bilen, bu gününü değerlendirebilen ve geleceğini bu günden planlayabilen bireylerin yetiştiği bir okul, eğitim ve öğretimde örnek ve lider olmak. Geçmişini, tarihini bilen, bu gününü değerlendirebilen ve geleceğini bu günden planlayabilen bireylerin yetiştiği bir okul, eğitim ve öğretimde örnek ve lider olmak. Geçmişini, tarihini bilen, bu gününü değerlendirebilen ve geleceğini bu günden planlayabilen bireylerin yetiştiği bir okul, eğitim ve öğretimde örnek ve lider olmak.
MİSYON : Atatürkçü düşünce yapısına sahip,vatanını, milletini seven, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmış , gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, araştıran, sorgulayan ve kendini gerçekleştiren mutlu bireyler yetiştirmek için varız
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal öğretim